Tupilit după-un microfon … gândesc cu voce tare.

alternativa zileii
Dragi prieteni … și mai puțin prieteni (prietenii știu de ce), vorba cuiva: ”Trebuie să-mi fac dușmani noi pentru că pe cei vechi am început să-i plac, sau să mă placă”
De mâine voi cotrobăi într-o lume nouă mie. Cea a radioului. Mă voi trezi brusc în fața unui microfon, a unor butoane pe care va trebui să le manevrez cu dibăcie pentru a lăsa cuvintele să alerge după mașini, agățându se de antene sau ghemuindu-se prin radioul din bucătărie.
Nu asta mă sperie, pentru că poți să alungi cuvintele cu un singur potențiometru (învârți de butonul de volum la dreapta până face clik) sau poți căuta altă stradă a cuvintelor și gândurilor.
Spaima se naște din multitudinea de subiecte pe care va trebui să le abordez. Multe teme străine ”bălții” în care am înotat până acum. Dar totul se învață prin binecuvântare, persevereță și curaj, nu? Orice artă presupune efort, imaginație, perseverență, pasiune și prieteni ce te sfătuiesc. Și uite așa … un tip liniștit, nu prea vorbăreț, stă la taclale alături de o bobină a lui NikolaTesla discutând despre viață, Dumnezeu, relații, vise, lucruri bune sau mai puțin bune … și atâtea alte zone care trebuie să fie ”scărpinate”.
Vă aștept cu drag începând de mâine 31 august 2015 la ALTERNATIVA ZILEI, de la ora 15, (auto)bandă fără gropi 102FM (zona Arad) sau altfm.ro online. Sunt binevenite sugestiile voastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s