SUNT CELEBRU SCOATE –MĂ DE AICI. (povești de după cârje)

SUNT CELEBRU SCOATE –MĂ DE AICI. (povești de după cârje)

În urma asocierii mele cu un grup infracțional constituit din una bucată scară aluminiu, 5 bucăți de metru/înălțime, schelă nemologată și un cont baban de iresponsabilitate, am fost arestat preventiv pentru 7 zile la spitalul de maximă siguranță Arad. Nu s-a ținut cont de imunitatea mea la impact cu solul, așa că cele două membre mi-au fost încătușate, unul în gips, al doilea în fașă. Am fost încarcerat împreună cu alți infractori de renume care și-au permis să testeze grosimea gheții sau a parchetului laminat.
În așteptarea sentinței am lăcrimat la ”acurile” de diferite grosimi și forme care mi-au ciuruit ba dosul, ba pătrățelul de pe burtă, ba piciorul. În speranța unei eliberări m-am dat cu tămie iodată pe zona afectată, am numărat pastilele de pe șireagul de mătănii care-mi aduceau alinare și am zâmbit frumos gardienilor în halate albe.
La sfatul colegilor de celulă, pentru înjumătățirea sentinței, am denunțat tot ce am putut. Soția a fost de vină că nu m-a supravegheat, labradorul și beagălul s-au asociat prin pendularea cozii(lor) astfel că mi-a scăzut atenția distributivă. Am turnat forța gravitațională și grupul infracțional mascat sub formula F = Km1xm2/r2.
Am dat în gât horoscopul care nu mi-a aranjat planetele să nu intre în ”junghi”.
Cu sufletul la gură și tija-n picior am primit sentința: arest la domiciliu, obligația de a raporta zilnic nevestei, interdicție de a ieși fizic în spațiu public și de a conduce orice vehicol; și totul cu suspendare, suspendarea piciorului, că asta, bată-l vina, a hotărât să fraudeze legea gravitației.

Cu o durere, pe fond, sâcâitoare în membru, cu un orgoliu blond rănit, am început să număr zilele până când mă voi întâlni cu Sir Isaac Newton (cu povestea lui) să-i confirm că … e ”beton” descoperirea lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s